Blog

Vídeo: 10 punts indispensables a tenir en compte quan parlem de webs

Aquest és el primer dels vídeos que, a partir d’avui, volem fer-vos arribar periòdicament. Fa temps que havíem promès que ho faríem, que aprofitaríem la nostra experiència de tants anys elaborant projectes web (pàgines web corporatives, blogs, botigues electròniques) per parlar-vos d’aspectes molt bàsics a tenir en compte a l’hora d’elaborar i mantenir webs. I aquest vídeo, és el primer que posem a la vostra disposició.

10 punts indispensables a tenir en compte quan parlem de webs

En aquest vídeo d’aproximadament 12 minuts dividim aspectes per a nosaltres bàsics (molt bàsics) i els emmarquem en tres àmbits:

 • Aspectes tècnics
  1) Web responsiu
  2) Certificat https (web sota entorn segur)
  3) Velocitat de càrrega
  4) Analítica web
 • Aspectes de disseny i arquitectura web
  5) Arquitectura web
  6) Imatge i disseny
  7) Les fotografies
 • Aspectes de contingut
  8) Contingut i textos
  9) Normativa (RGPD, normativa de cookies…)
  10) Actualitzar contingut

Si el vídeo us ha agradat i us ha estat útil, podeu deixar-nos els vostres comentaris aquí sota, en aquesta entrada del blog.

També trobareu el vídeo penjat al fil del nostre perfil de Facebook. Allà també hi podreu deixar els vostres comentaris. Recordeu seguir-nos a les xarxes 🙂 per tal de rebre informació del vostre interès i avisos d’altres vídeos que anirem publicant sobre temes com velocitat web, optimització d’imatges, SEO i altres qüestions relacionades amb el món de la presència online.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *