Blog

La factoria d’idees “Xerrem de SEO” amb clubSEO.net

Avui, a La factoria d’idees, hem xerrat de SEO amb la Sonia Ortiz de clubSEO.net. Fa anys que compartim feina i projectes amb aquesta professional del món de la consultoria SEO, SEM i analista web i, finalment, hem trobat una estona per parlar d’allò que el SEO i l’optimització web pot aportar a PIMES i professionals i de com els equips de treball “desenvolupament web / SEO” treballem braç a braç per als nostres clients.

Aquest és el vídeo de gairebé una hora de xerrada informal que posem a la vostra disposició; en llenguatge el més planer possible i mirant d’allunyar-nos de terminologia tècnica  ???

Esperem que aquesta conversa us resulti interessant i amena. Nosaltres ens ho hem passat molt bé parlant de la nostra feina 🙂 

Escoltem de debò els vostres suggeriments per seguir parlant de temes que us resultin d’interès. No oblideu seguir-nos a les xarxes 🙂 per rebre informació sobre els projectes que realitzem i avisos de properes sessions que realitzarem sobre temes relacionats amb la presència online i els projectes web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *